Kaartje trekken

Gebruik van de Kaarten: Kijk naar de symbolen, kijk waar je blik naar getrokken wordt of welk symbool voor jou oplicht of voelt dat is hem. Druk op dat symbool en lees de tekst. De ene keer is het maar 1 kaart en andere keer zijn het er meer. Kaart na kaart open je en lees je de tekst tot je geen aantrekking meer voelt en stop dan ook. Je kunt dus 1 of meerdere kaarten trekken. Neem bij ieder symbool steeds de tekst in je op en denkt er goed over na, in wat het jou te zeggen heeft, voor je naar de volgende kaart gaat.

Engelenkaarten trekken, aartsengelenkaarten trekken, Tarotkaarten trekken, Dagkaarten trekken zijn al bestaande kaartvormen. Deze nieuwe Symbolenkaarten zijn mediamiek doorgegeven. De teksten en symbolen zijn gemaakt via en door Yvonne Belle, om jou een klein boodschapje uit het licht te geven, die jou kan helpen of ondersteunen in wat er speelt in jouw leven. Copyright: teksten en Symbolen kaarten Yvonne Belle, Mei 2022.

Wil je in een consult je vragen stellen aan Yvonne, om helderheid te krijgen in wat er speelt in jouw leven, vraag dan een consult aan, info op deze site.