Bedrijfscoaching

Yvonne geeft ook consulten voor bedrijfseigenaren en leidinggevenden. Voor advies over je bedrijf, vragen over compagnons, werknemers en opdrachtgevers kun je bij haar terecht. Ze kan ook helpen analyseren waarom je bedrijf bijvoorbeeld niet lekker draait en wat er verbeterd kan worden. Om een helder plaatje te kunnen schetsen van de situatie in het bedrijf en het personeel is het belangrijk om foto’s mee te brengen van de mensen waar het om gaat en/of komt Yvonne in jouw bedrijf kijken.

 

De consulten worden opgenomen met opnameapparatuur. Je mag zelf aangeven of je dit wel of niet wil. Zo kan je, als je dat wenst, het advies nog eens terugluisteren. De opname word je per email toe gestuurd. Wil je toch geen opname wordt deze verwijderd.

*  Om je bedrijf lekker te laten lopen, met zo min mogelijk ziekteverzuim zijn er mogelijkheden tot EZI®-bedrijfscoaching. Naast een aantal individuele sessies en gesprekken krijgen leidinggevende en medewerkers ook persoonlijke adviezen. Medewerkers kunnen ook nog een 4 daagse EZI® cursus volgen. In deze cursus leren ze de EZI®-techniek zelf toepassen. EZI® zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit en een positievere kijk op de wereld krijgt. Het maken van keuzes op je werk maar ook in je persoonlijke leven gaat hierdoor makkelijker. Door de workshop samen met collega’s te volgen, leer je elkaar beter kennen en begrijpen. Dat werkt sfeer verhogend.

*  Ook kan Yvonne op locatie komen om je bedrijf energetisch schoon te maken als er vreemde dingen en verschijnselen gebeuren in je bedrijf of als de mensen in het bedrijf zich er naar of bekeken voelen en/of er steeds kleine of grote ongelukken gebeuren. Dit fenomeen komt altijd voor in oude panden en soms in nieuwe panden. Bij voorbeeld als een nieuw bedrijfspand gebouwd is op een locatie waar eerder afgebroken boerderijen of huizen stonden.

Voor bedrijfscoaching kunnen uren pakketten gekocht worden, rijkosten naar locatie zijn 0.50 ct per km