Wie is Yvonne?

Ik ben Yvonne Belle en ben geboren in 1962 en moeder van drie kinderen, geboren in de jaren ’82, ’87 en ’98. 3 kleinkinderen geboren in jaren 2015, 2017 en 2019.

Ik heb de gave van helderziend, horend en voelend en kan ieder astraal wezen, zoals overleden mensen, lichtwezens, wezens van andere planeten en natuurwezens zien, invoelen en met ze communiceren. Ook zie ik hun gedachten als een film voor mijn geestesoog.

In 1996 begon ik eigen praktijk in emotionele integratie therapieën en homeopathie. Vanaf 1998 werk ik ook als medium. Sindsdien zijn mediamieke consulten opgenomen in mijn consulten.

Vanaf 2000 werk ik uitsluitend met EZI® en als medium, en ben ik de grondlegger van de EZI® methode. EZI® (Emotionele Zielen Integratie) wat helpt je niet stromende situaties om te zetten in positieve stroming, ook werkt het op ziektebeelden, ontstaan door stress, verdriet, verstoorde emoties of een niet verwerkt verleden of gebeurtenis. Het is een krachtige methode die je helpt dit allemaal los te laten en jou helpt je lichaam weer te genezen. Hierdoor wordt het leven makkelijker en draaglijker. Chronische ziekten kunnen met EZI® niet genezen worden, maar kan EZI® een belangrijke bijdrage leveren in het accepteren van de situatie.

In 1999 kreeg ik de Chakra-Chi yoga 7 en sinds 2022, 9 lichaamsoefeningen en bijbehorende ademhalingstechniek door wat ik alleen of met deelnemers van mijn cursussen doe.

22 augustus 2014, kreeg ik de IM-methode door. De IM-methode verspreid ik gratis op een kaartje, omdat ik vind dat ieder mens het recht heeft gelukkig te zijn.
De IM-methode is een methode om het dwangmatige denken te stoppen, en geeft veel rust. Het werkt als een rescue middel.

21 mei 2021, kreeg ik de SOii methode door, deze methode werkt sterk en in moment, op het stoppen van trauma’s van iedere oorzaak en ontstaande angsten en paniek reacties die op ieder moment van je leven, ineens zo omhoog kunnen komen en daardoor je leven volledig blokkeren.

Met 2 verhalen in 2009 en de 23 verhalen in 2012 schreef ik mijn boek “Brieven uit het licht”. Tot oktober 2014 redigeerde het tot een leesbaar boek. Eind oktober 2014 is het in eigen beheer uitgegeven. Een eerlijk boek, waarin 25 overleden personen hun verhaal vertellen. Een stukje over hun leven, hun doodgaan en wat er gebeurde tijdens dat proces, wat er na het uit je lichaam gaan, gebeurde en hoe het nu met ze is en waar ze nu leven en hoe het daar is, hoe het er daar uit ziet, wat de gewoontes daar zijn en hoe men daar met elkaar omgaat. Ik heb dit boek geschreven met deze 25 mannen, vrouwen, jongeren en kinderen, omdat te veel mensen niet goed over gaan. Overal waar ik sinds 1998 verblijf, kom ik overleden mensen tegen. Enkele van deze overledenen zijn zelfs langer dan 100 jaren geleden overleden en zijn nog steeds in het gebouw waar ze dood gingen of hangen bij mensen, vooral kinderen. Ze veranderen het karakter van de persoon en beïnvloeden de situatie negatief voor de mensen waar ze bij hangen.
Dit boek laat zien dat niemand bang hoeft te zijn voor de dood en vooral dat je mee gaat met diegene die je ophaalt als je overleden bent, hoe diegene er ook uit ziet.
En hebben deze 25 mensen er voor gekozen jou heel graag te laten weten, hoe fijn en mooi en vredelievend en vooral liefdevol deze werelden na de dood zijn.