In herinnering Kim Moelands en stoppen van mijn praktijk

In liefdevolle herinnering aan mijn liefste vriendinnetje Kim Moelands, ~ 3 oktober 1975 – 23 februari 2024 ~

Kim een geboren schrijfster die prachtige boeken, en verhalen schreef. Waaronder Ademloos, haar eerste eigen boek wat ze schreef toen we elkaar 3 jaar kende, om mij bekendheid te geven, omdat zoals Kim dat zei, ik te bescheiden was, in wie ik was en wat ik ben en wat mijn gave was en zij zou zorgen dat ik de bekendheid kreeg die ik volgens haar verdiende.  Ik dacht toen, hoe dan, hoe ga je dat doen dan en Kim altijd gedreven, altijd vol van verhalen in haar hoofd, schreef haar eerste boek, een biografie over haar leven en het verlies van Ron haar eerste man, beiden waren zij de drager van de erfelijke ziekte CF, over hondje Balou, waarbij ze mij naar voren schoof in dit ingrijpende boek. Dit op een manier dat het gewoon leek om naar een medium als ik te gaan als je een geliefd mens verlorenen bent of raad nodig hebt of een EZI behandeling als je er niet meer uit komt.

In haar tweede biografie, haar boek Grenzeloos, waarin ze Jan ontmoet en trouwt, nieuwe longen krijgt, omdat haar lijf door CF, het doodgewoon opgaf, en ze na zo lang wachten en zo vreselijk ziek zijn, eindelijk haar nieuwe donatie-longen krijgt, net op het nippertje en daarna verder kan leven met Jan en Balou. Ook in dit boek bleef ze subtiel mijn naam noemen.

Kim en ik waren 18.5 jaar vriendinnen, ik zorgde voor haar met raad en behandelingen en heel veel lachen en humor, wat dat betreft waren we goed aan elkaar gewaagt.

Kim zorgde voor mij in alles wat ze voor mij kon doen als mijn vriendin, in humor, blijheid , haar wijsheid, ondersteuning, lekkere etentjes, oneindig lief voor mijn kinderen.

Door de boeken Ademloos en Grenzeloos kreeg ik bekendheid en kon ik voor mijzelf en mijn 3 kinderen zorgen.

Een paar weken voor je naar het licht terug ging was ik bij jou, jouw lijf was er heel slecht aan toe, maar jou geest bleef scherp, je wist dat je leven ten einde liep, maar je wilde niet weg bij Jan, je grote liefde en hondje Bella, je wilde jullie mooie tuin in bloei zien komen, je had nog zo een mooi boek in je hoofd wat je wilde schrijven. Jan heeft je de eerste bloemen nog kunnen laten zien die in februari opeens in bloei kwamen.

Maar Kim… 23 februari 2024 stopte je hart met kloppen.. in de armen van Jan, jou grote liefde die er altijd voor je was, no matter what, in liefde, humor en gelijkheid, hielden jullie zoveel van elkaar.

Ook voor mij stopte je hart in jou lijf, maar door mijn gave ben je er nog steeds, en gaan we wellicht nog mooie dingen schrijven en bespreken zodra ik verwerkt heb dat je er echt niet meer bent, om te appen en te lachen om al jou grapjes.

Mijn Licht-zusje ik hou van jou zoals je ook van mij hield.

In liefde Yvonne

 

Stoppen met mijn praktijk .. Mijn praktijk is geloten per 31 maart 2023.

Ook ik ben aangekomen in de herfst van mijn leven, zoals zo vele die dat mogen bereiken. Door het stoppen van mijn praktijk en het werk wat ik 27 jaar met veel liefde tot uitvoering bracht, heb ik nu de ruimte genomen om te kijken  hoe ik in deze fase van mijn leven mijn gave kan inzetten.

Ik bedank iedereen die vertrouwen had in mijn werk en gave en wellicht tot ziens in ontmoetingen of lezingen in de tijd die gaat komen.

Mijn website blijft gewoon in de lucht en sta ik open voor bv lezingen over de werking van mijn therapie vormen EZI, SOii en IM en over mijn boek ”’Brieven uit het Licht”, en over waar wij vandaan komen en waar wij heen gaan als we niet meer op aarde zijn.

En kan je kaartjes trekken met een kleine boodschap of raad op je vragen of situatie.