EZI® consult

Een EZI®-behandeling duurt gemiddeld één tot twee uur. De EZI®-behandelingen worden gedaan door Yvonne. Tijdens de behandelingen bij Yvonne lig je op een lage behandeltafel  Meer over EZI® lees je onder Over EZI®.

Voor een EZI®-behandeling hoef je niets mee te nemen als je al eerder een mediamiek consult gehad hebt. Is dit niet het geval dan is het nuttig een foto van jezelf mee te brengen (lees meer over het meebrengen van foto’s op Mediamieke consulten). Aan de hand hiervan wordt kort gekeken wat voor mens je bent, wat er werkelijk aan de hand is en waar je het beste mee geholpen kunt worden.

Over EZI®

EZI® staat voor Emotionele Zielen Integratie® en is een krachtige methode die helend werkt op mensen met emotionele klachten en gedragspatronen. Emotioneel lichamelijke klachten zoals RSI-klachten, zenuwpijn in arm of been, rugpijn of klachten van organen kunnen met EZI® behandeld worden.

Bij chronische ziektebeelden levert EZI® een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de gemoedstoestand van de patiënt waardoor het leven met en accepteren van de ziekte makkelijker wordt.

De techniek

”Lees-meer”

EZI® is een methode die gebruik maakt van de O-ring, een ring die eenvoudig ontstaat door de topjes van duim en middelvinger tegen elkaar te houden.Door het stellen van vragen en vervolgens de duim en middelvinger van elkaar proberen te krijgen krijgt de EZI®-behandelaar contact met het onderbewustzijn van de cliënt.

De spiertrekking geeft bij een vraag een ja(zwak) of nee(sterk) antwoord. Bij een stelling geeft de spiertrekking aan of iets waar(sterk) is of niet(zwak). Deze manier van vragen stellen werkt als een soort leugendetector. Het is een erg simpele techniek en iedereen kan het leren. Via vraagstelling in combinatie met de O ring methode krijgt de behandelaar inzicht op de oorzaak van de emotie, blokkade, trauma, pijnplek. Daarna worden de emoties die zijn gevonden weggehaald door een speciale ademhalingstechniek, mudra of een healing die Yvonne met haar handen of met klankschalen geeft, waardoor laagje voor laagje de blokkade verdwijnt

Bij een EZI®-bewustwordingsworkshop of -cursus leer je deze methode te gebruiken en doelmatig toe te passen. Alles draait erom jezelf en anderen te helpen bewuste en onbewuste emoties los te laten. Daardoor verminderen klachten en staan mensen stabieler en bewuster in het leven.

”Lees-minder”