Waarom ging je van mij weg, waarom vertel je me niet de ware reden, ik begrijp het echt nog niet en jij verteld me niet de reden…

Je kunt zoveel van iemand houden en denken dat jou lief ook zoveel van jou houdt en natuurlijk is een relatie niet altijd even makkelijk en is een relatie vaak heel hard werken en ook onder invloed van familie, kinderen, vrienden, hormonen, verlies, verdrietig of boos kunnen zijn. Maar om mij zomaar aan de kant zetten, weg duwen, niet uitleggen waarom, doet mij zoveel pijn… Waarom doe je mij dit aan.

Weet dat je het nu niet voelt of kan geloven en toch gaat ook voor jou een ander leven komen, zonder deze ex-lief. En gaat er voor jou ook een ander persoon in jouw leven komen of ga je je dromen volgen, een andere betere invulling van je leven krijgen of kiezen. Soms is het beter iemand of iets niet in je leven te hebben en word later de betekenis van deze breuk je duidelijk en waarom dit jou moest gebeuren en zal je later ervaren dat het beter was en dat je nu gelukkiger bent en blij bent dat jouw ex-lief jou heeft verlaten, omdat het jou begin was van een nieuwe tijd met een andere invulling, een ander leven.

 Vertrouw daarop, en zeg tegen jezelf: “Nu doet het zoveel pijn, maar ik weet dat ik beter af ben zonder jou, want ik ben een mooi persoon en ben het waard gelukkig te zijn…”

Kaartjes Yvonne 26