Deze consulten worden via Yvonne gegeven. Een consult duurt meestal twee uur of zo lang nodig is. Kom je met twee personen dan is drie uur of langer geen uitzondering.

Een mediamiek consult gaat over jou, wie jij bent, wat jou talenten zijn en waar jij in belemmerd wordt. Daarbij wordt gekeken welk soort blokkades er zijn, of waar het juist stroomt, in je leven, in je werk, in de functie die je bekleed, past deze bij jou en word je er blij van of werkt het niet en welke opleiding of soort werk past bij jou. Tijdens de consulten krijg je inzicht in jouw relatie met de mensen om je heen en andersom. Tijdens het consult wordt geprobeerd op al jou vragen antwoorden te vinden. Het doel van de mediamieke consulten is jouw inzichten te geven, waardoor je meer begrip voor en grip op het leven krijgt.

Wat breng je mee?

Voor een mediamiek consult is het nodig om een foto van jezelf mee te nemen. Het is belangrijk bij een consult die over jou gaat, dat je ook een foto meeneemt van vader en moeder, dit i.v.m. familiepatronen. Ook de mensen om je heen zijn belangrijk, zoals een partner en/of kinderen, neem daarom ook altijd een foto van hen mee. Zijn er andere mensen in je leven die heel belangrijk voor je zijn of wil je iets weten van iemand in verhouding tot jou, neem dan een foto van diegene mee. Ook als zij overleden of vermist zijn.

Yvonne geeft ook mediamieke beschrijvingen van kinderen. Hierbij wordt het hele wezen van het kind beschreven en hoe het werkelijk in elkaar zit. Je krijgt hierdoor als ouder of verzorger of leerkracht een volledige gebruiksaanwijzing van het kind met alle mogelijkheden, talenten en beperkingen en hoe hier mee en om te gaan. Kinderen zijn heel goed te helpen met EZI®. Voor kinderen is EZI® een zeer krachtige hulpvorm wat door de kinderen zelf als heel helend wordt ervaren. We helpen met EZI® het kind om de blokkades zoals faalangst, nare ervaringen en situaties, trauma’s, ongewilde gedragingen en onverwerkte vorige levens op een zachte manier los te laten met een krachtig resultaat van werkelijke veranderingen in het kind. Kinderen hebben recht op een geheeld leven. Meer informatie onder Kinderen en Jongeren.

Daarnaast mogen foto’s meegenomen worden van huizen, waar je je bijvoorbeeld niet op je gemak voelt of waar door de bewoners of de kinderen dingen worden waargenomen of gehoord of een foto van een woning die je wilt kopen. Yvonne kan aan de hand van de foto voelen of het goed voor je is om dat specifieke huis te kopen of te huren of dat je beter voor een andere woning kunt gaan.

Voor alle foto’s geldt dat ze niet recent hoeven te zijn en bij het zelf printen van digitale foto’s is het prettig dat het kleine foto’s zijn en afgedrukt op gewoon papier (fotopapier vlekt).

Opname

De mediamieke consulten worden opgenomen met opnameapparatuur. Zo kan alles wat gezegd is, later worden afgeluisterd. De geluidsopname wordt je na het consult per email toe gestuurd.

Kosten

Uurprijs is €85,-.
Bij consulten op locatie komen daar reiskosten bij à € 0,50 per kilometer.

Entiteiten

Yvonne kan op locatie komen om je huis schoon te maken van verschijningen, onrust en geesten (entiteiten of niet goed overgegane zielen) en om deze verdwaalde of achtergebleven zielen naar het Licht te helpen zodat iedereen zich weer prettig voelt in huis. Dit ook als een huis niet verkocht of verhuurd wordt en maar leeg blijft staan.

Rouwverwerking

Heb je hulp nodig omdat een dierbaar iemand waar je van hield overleden is? Vind je het moeilijk om deze ingrijpende gebeurtenis een plek te geven? Yvonne kan contact leggen met overledenen. Door haar kunnen zij hun verhaal doen. Ook zij zijn jou niet vergeten. Yvonne helpt je het een plek te geven door informatie te geven hoe het nu gaat met jouw dierbare. Ook kan het niet kunnen verwerken van het verlies verzacht worden door EZI-behandelingen.

Een voorbeeld hoe Yvonne werkt word beschreven in een paar hoofdstukken in het prachtige eerste boek “Ademloos” van de schrijfster Kim Moelands, uitgegeven in 2008 en in alle jaren weer steeds opnieuw uitgegeven door verschillende uitgeverijen.

Belangrijk: Neem altijd een foto van de overledenen mee.

Relatietherapie

Yvonne kan je in haar praktijk helpen bij relatieproblemen. Zij beschrijft op mediamieke wijze hoe beide partners in elkaar zitten. Dit geeft een beeld van beide individuen maar laat ook zien hoe je samen in je relatie zit. Daarbij komen de verschillen, afhankelijkheden en seksuele aspecten, maar ook de overeenkomsten en de liefde en verbondenheid van de relatie aan bot. Op basis van haar bevindingen geeft Yvonne adviezen hoe je beter met elkaar om kunt gaan door rekening te houden met het karakter of de trauma’s van de jezelf en je partner.

Vervolg

Als je wilt kunt je samen of individueel deze sessie vervolgen door samen met Yvonne met EZI® aan de blokkades te werken die je relatie beïnvloeden.