EZI® Basis Cursus

Deze cursus wordt gegeven door Yvonne Belle. Zij is de ontwikkelaar van EZI®. In deze cursus leer je intensief EZI®. De cursus omvat de EZI®-Methode, de SOii-Methode en de IM-methode. We beginnen iedere cursusdag met Chakra-Chi om in het nu te komen, wat rust en blijheid geeft in ons wezen, zodat we helder en open de lesstof tot ons kunnen nemen.

Wat brengt de cursus?

Wat doet het met jou, als je deze cursus EZI® zou doen? Je leert een techniek die je altijd en overal kunt toepassen, op jezelf en anderen, waardoor jij je leven in eigen handen kunt nemen. Blokkades, (familie) patronen, ziektes en situaties kun je meteen bekijken, aanpakken, verwerken, begrijpen en loslaten. De EZI® cursus geeft groei, warmte, blijheid, verwerking, samen zijn met mensen en leren met mensen samen te zijn.

Als je al therapeutisch werkt en/of een eigen praktijk hebt of wil opstarten, dan is deze methode een bijzondere en effectieve aanvulling van je werk met mensen. Er zijn meerdere praktijken in Nederland en België die EZI® in hun praktijk toepassen of die een EZI® praktijk hebben. Het allerbelangrijkste is dat EZI® jou helpt om continu ook aan jezelf te blijven werken, wat altijd nodig is en blijft  voor jezelf en als je met mensen werkt. Nieuw binnen de EZI-cursus zijn de SOii en IM-methode…

*Word een workshop of cursus EZI gegeven dan wordt dit vermeld op de homepage onder nieuws

EZI®-cursus/workshops georganiseerd door derden

Yvonne geeft de EZI®-workshop door het hele land op uitnodiging van zowel individuele personen als organisaties. Jij of de organisatie regelt dan de locatie en eventuele slaapplaatsen, en deelnemers, Minimale deelnemers is tien, het maximum is dertig. Meer mensen mogelijk in overleg.

Kosten

Tarieven per persoon worden in overleg met jou of de organisatie bepaald en uitbetaald aan Yvonne, of geregeld door Yvonne en co zelf. Bij elke uitnodiging of idee en je hebt een geschikte vriendelijke, locatie, bekijkt Yvonne samen met jou de mogelijkheden en verwachtingen hierin. *Dit geldt ook voor locaties buiten Nederland. Lessen worden in het Nederlands of Engels gegeven en werken we bij een andere taal met een tolk. Lesmaterialen zijn in het Nederlands en de EZI en IM-methode zijn vertaald in het Duits. Reis- en verblijfkosten voor Yvonne en co, worden door de organiserende organisatie of bedrijf of particulier betaald.

Bijeenkomsten

Paranormale bijeenkomsten, boek of EZI-cursus lezingen, middagen of avonden georganiseerd door derde of Yvonne zelf.

Lezingen worden gegeven over het Boek “Brieven uit het Licht, en is er de mogelijkheid het boek ter plekke te kopen en over EZI, wat is het, doet het, en wat kan je er mee, en laat Yvonne mensen naar voren komen om te laten zien en te ervaren hoe dit werkt in de praktijk. En kunnen mensen zich opgeven voor de EZI-cursus die op dat moment op de planning staat.

Tijdens een paranormale bijeenkomst biedt Yvonne de mogelijkheid kennis te maken met het fenomeen medium. De openbare bijeenkomsten worden meestal goed bezocht en er is de mogelijkheid een boodschap of persoonsbeschrijving via Yvonne te krijgen. Ook kunnen boodschappen komen van overleden familieleden. De kans dat iedereen een boodschap of beschrijving krijgt wordt kleiner bij een groter aantal mensen. Elke paranormale avond verloopt verschillend en zit vol verrassingen.

Individuele behandelingen zijn tijdens deze algemene avonden niet mogelijk. Daarvoor is meer rust nodig om antwoorden op je vragen te geven. Je kunt een aparte afspraak met Yvonne maken aan het einde van de avond voor een individuele sessie.

Wat breng je mee naar een paranormale bijeenkomst.

Deelnemers kunnen een foto van zichzelf of een ander meenemen. Iedereen die iets meeneemt heeft kans iets te horen te krijgen.

*Word een bijeenkomst of lezing gegeven dan wordt dit vermeld op de homepage onder nieuws.Kosten: Nationaal: Op uitnodiging van een spiritueel centrum of groepen: tarief in overleg.
Internationaal: Reis- en verblijfkosten. Honorarium in overleg.