Deze cursus wordt gegeven door Yvonne Belle. Zij is de ontwikkelaar van EZI®. In deze cursus leer je intensief EZI®. De cursus omvat de EZI®-techniek, het werken met de EZRIT-methode, EZI® voor dieren en de IM methode. We beginnen iedere cursusdag met Chakra-Chi yoga om in het nu te komen, wat rust en blijheid geeft in ons wezen, zodat we helder en open de lesstof tot ons kunnen nemen.

Wat brengt de cursus?

Wat doet het met jou, als je deze cursus EZI® zou doen? Je leert een techniek die je altijd en overal kunt toepassen, op jezelf en anderen, waardoor jij je leven in eigen handen kunt nemen. Blokkades, (familie) patronen, ziektes en situaties kun je meteen bekijken, aanpakken, verwerken, begrijpen en loslaten. De EZI® cursus geeft groei, warmte, blijheid, verwerking, samen zijn met mensen en leren met mensen samen te zijn.

Als je al therapeutisch werkt en/of een eigen praktijk hebt of wil opstarten, dan is deze methode een bijzondere aan of invulling van je werk met mensen. Er zijn meerdere praktijken in Nederland en België die EZI® in hun praktijk toepassen of die een EZI® praktijk hebben. Het allerbelangrijkste is dat EZI® jou helpt om continu ook aan jezelf te blijven werken, wat altijd nodig is en blijft als je met mensen werkt.

Waar wordt de cursus gehouden en wat doen we met lunch?

De cursus wordt gehouden bij Yvonne thuis in Duiven. Je neemt je eigen lunch mee en wij zorgen voor water, thee en soep. de cursus is een dagcursus zonder overnachting, woon je ver kan je eventueel in de buurt een hotel boeken.

Aanmelden en vragen

Aanmelden kan via mail naar info@yvonnebelle.nl. Yvonne stuurt je dan het inschrijfformulier toe, graag deze invullen en ondertekenen en per mail of post terug naar Yvonne sturen.
Als je vragen hebt, kun je bellen met telefoonnummer 0 (031) 6 – 23305774 of per email op info@yvonnebelle.nl