EZI®-workshop (4daagse)

Door het volgen van een EZI®-workshop leer je de EZI®-technieken zelf toepassen. Heb je een eigen (behandel)praktijk dan kan EZI® een goede methode zijn om binnen je eigen behandelingen op te nemen. EZI® laat veel ruimte voor eigen creativiteit.

Iedereen kan EZI® leren om zichzelf en anderen te behandelen en te helpen. Naast familie en vrienden heeft EZI® ook op kinderen een helende werking. Als je zelf EZI® kunt toepassen ben je in staat de problemen waar kinderen in het dagelijkse leven tegenaan lopen draaglijker te maken of zelfs weg te nemen. Denk hierbij aan problemen op school en op straat (bijvoorbeeld pesten), dyslexie, slaapproblemen, onzekerheid en examenvrees. EZI® werkt ondersteunend. Je kind zal minder of zelfs geen verdriet meer hebben en weer blijer in het leven staan.

De lessen

Tijdens de workshop leer je de EZI®-techniek. Je krijgt alle lesmaterialen die nodig zijn.

Iedere morgen begint de dag met de Chakra-Chi bewegingsleer en in het avondprogramma worden meerdere oefeningen gegeven die te maken hebben met het contact van jezelf naar jezelf en de ander. Als afsluiting van de avond wordt een geleide meditatie gegeven.

EZI®-workshops georganiseerd door derden

Yvonne geeft de EZI®-workshop door het hele land op uitnodiging van zowel individuele personen als organisaties. Jij regelt dan de locatie en slaapgelegenheid en de betaling door deelnemers voor de workshop. Het minimum aantal deelnemers is tien, het maximum is dertig. Meer mensen mogelijk in overleg.

Kosten

Tarieven worden in overleg met jou bepaald. Elke uitnodiging bekijkt Yvonne samen met jou. Dat geldt ook voor locaties buiten Nederland. Reis- en verblijfkosten worden door de organisatie betaald.