EZI® staat voor Emotionele Zielen Integratie® en is een krachtige methode die helend werkt op mensen met emotionele klachten en gedragspatronen. Emotioneel lichamelijke klachten zoals RSI-klachten, zenuwpijn in arm of been, rugpijn of klachten van organen kunnen met EZI® behandeld worden.

Bij chronische ziektebeelden levert EZI® een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de gemoedstoestand van de patiënt waardoor het leven met en accepteren van de ziekte makkelijker wordt.

De techniek

EZI® is een gepatenteerde/geregistreerde therapie die gebruik maakt van de O-ring, een ring die eenvoudig ontstaat door de topjes van duim en middelvinger tegen elkaar te houden.

O-ring200zw

Door het stellen van vragen en vervolgens de duim en middelvinger van elkaar proberen te krijgen krijgt de EZI®-behandelaar contact met het onderbewustzijn van de cliënt.

tester200zw

De spiertrekking geeft bij een vraag een ja(zwak) of nee(sterk) antwoord. Bij een stelling geeft de spiertrekking aan of iets waar(sterk) is of niet(zwak). Deze manier van vragen stellen werkt als een soort leugendetector. Het is een erg simpele techniek en iedereen kan het leren. Via de methode krijgt de behandelaar zicht op de oorzaak van de klacht. Daarna worden de emoties die zijn gevonden weggehaald door een speciale ademhalingstechniek of een healing. Een healing geeft Yvonne met haar handen. Soms gebruikt ze ook klankschalen en kristallen. Indien nodig wordt na afloop van een behandeling soms een flesje met druppeltjes meegegeven (Chak-ra-ha middel) dat een extra ondersteunende werking heeft. De inhoud van een flesje bestaat uit water, brandewijn en Chakra resonantie. De inhoud het flesje is 10 ml en zeer zuinig in gebruik omdat je per keer maar 2 druppels gebruikt. Lees meer onder Producten.

Bij een EZI®-bewustwordingsworkshop of -cursus leer je deze methode te gebruiken en doelmatig toe te passen. Alles draait erom jezelf en anderen te helpen bewuste en onbewuste emoties los te laten. Daardoor verminderen klachten en staan mensen stabieler en bewuster in het leven.