Ik ben Yvonne en ben geboren op 26 februari 1962 en moeder van drie kinderen, geboren in de jaren ’82, ’87 en ’98.

Ik heb de gave van helderziend, horend en voelend en kan ieder astraal wezen, zoals overleden mensen, lichtwezens, wezens van andere planeten en natuurwezens zien, invoelen en met ze communiceren, ook zie ik hun gedachten als een film voor mijn geestesoog.

In 1996 ben ik mijn eigen praktijk begonnen in emotionele integratie therapieën en homeopathie. Vanaf 1998 werk ik ook als medium. Sindsdien zijn mediamieke consulten opgenomen in mijn therapieën. Vanaf 2000 werk ik uitsluitend met EZI® en als medium, en ben ik de grondlegger van de EZI® methode. EZI® = Emotionele Zielen Integratie en helpt al je (familie)patronen en niet stromende denkwijzen om te zetten in positieve stroming, bovendien werkt het sterk op ziektebeelden, ontstaan door verstoorde emoties of een niet verwerkt verleden of gebeurtenis. Het is een krachtige methode die je helpt dit allemaal los te laten. Hierdoor wordt het leven makkelijker en draaglijker. Ook lichamelijke klachten die ontstaan zijn door stress of verdriet (bijvoorbeeld maagpijn, stijve nek, zenuw arm of rsi, verschillende soorten rugpijnen, enzovoorts) kunnen met EZI® aangepakt worden. Chronische ziekten kunnen met EZI® niet genezen worden, maar aan de acceptatieproblemen rondom de ziekte en de pijn die daardoor ontstaat kan EZI® een belangrijke bijdrage leveren in het accepteren van de situatie.

In 1999 kreeg ik de Chakra-Chi ( 7 lichaamsoefeningen en bijbehorende ademhalingstechniek) door om zelf te doen, wat ik dagelijks deed, vanaf 2000 ben ik Chakra-Chi gaan geven als we een EZI® cursusdag begonnen, dit gaf behalve veel lachen tijdens de eerste keer, rust en harmonie in de groep.

22 augustus 2014, kreeg ik de IM-methode door. De IM-methode verspreid ik gratis op een kaartje, omdat ik vind dat ieder mens het recht heeft gelukkig te zijn.
De IM-methode is een methode om het dwangmatige denken te stoppen, en geeft veel rust. Het werkt als een rescue middel.

Met 2 verhalen in 2009 en de 23 verhalen in 2012 schreef ik mijn boek “Brieven uit het licht”. Tot oktober 2014 werkte ik hier keihard aan en redigeerde het tot een leesbaar boek. Eind oktober 2014 is het in eigen beheer uitgegeven. Een eerlijk boek, waarin 25 overleden personen hun verhaal vertellen. Een stukje over hun leven, hun doodgaan en wat er gebeurde, wat er daarna gebeurde en hoe het nu met ze is en waar ze nu leven en hoe het daar is, hoe het er daar uit ziet, wat de gewoontes daar zijn en hoe men met elkaar omgaat daar.
Ik heb dit boek geschreven met deze 25 mannen, vrouwen, jongeren en kinderen, omdat te veel mensen niet goed over gaan. Overal waar ik sinds 1998 ben, kom ik overleden mensen tegen. Enkele van deze overledenen zijn zelfs langer dan 100 jaren geleden overleden en zijn nog steeds in het gebouw waar ze dood gingen of hangen bij mensen, vooral kinderen. Ze veranderen het karakter van de persoon en beïnvloeden de situatie negatief voor de mensen waar ze bij hangen.
Dit boek laat zien dat niemand bang hoeft te zijn voor de dood en vooral dat je mee gaat met diegene die je ophaalt als je overleden bent, hoe diegene er ook uit ziet.
En hebben deze 25 mensen er voor gekozen jou heel graag te laten weten, hoe fijn en mooi en vredelievend en vooral liefdevol deze werelden na de dood zijn.